Vila Boierului

Situata intr-un cadru natural deosebit, cu o panorama incredibila asupra orasului, fosta resedinta de protocol a familiei Ceausescu, din zona Cetatuie, a fost restaurata si data in folosinta in decembrie 2011 sub denumirea de Vila Boierului, si are un certificat de clasificare de 4 stele.

Situata pe Calea lui Traian, nr. 267, imediat dupa Interex, departe de zgomotul orasului, Vila Boierului este un loc minunat de odihna si relaxare venind in intampinarea oaspetilor sai cu 12 locuri de cazare distribuite in 3 camere matrimoniale si 3 camere twin, foarte confortabile si spatioase, dotate corespunzator unui standard inalt de calitate cu bai proprii, minibar, plasme TV, telefon, internet. Parcarea este gratuita si tot timpul pazita.

Confortul absolut, luxul prezent pana la cel mai mic detaliu, serviciile impecabile, experienta ospitalitatii si acea distinctie aparte a extraordinarului sunt elementele cheie ce garanteaza succesul Vilei Boierului, o locatie cu stil care-si merita din plin numele.