Servicii

Room Service

Daca doriti sa serviti masa in intimitatea propriei camere sau apartament, va punem la dispozitie serviciile noastre pentru prepararea unei gustari, a unei mese complete sau servirea unor bauturi rafinate.

Sala de conferinte Castel

Sala de conferinte a hotelului are o capacitate de 26 locuri si este dotata cu panou pentru proiectie, flipchart, plasma TV, masa conferinte, internet wirless.

Sala de conferinte OK Ball Room

Sala de conferinte si alte activitati, potrivita pentru intruniri de pana la 400 de persoane, situata la iesirea din oras spre Sibiu, la 2.5 km de Hotel Castel. Aceasta locatie este situata intr-un cadru natural, departe de zgomotul orasului, oferind o priveliste placuta si o ambianta care va va face sa reveniti. Locatia poate asigura si catering-ul in incinta.

Sala de conferinte OK Events

Sala de conferinte si alte activitati, potrivita pentru intruniri de pana la 200 persoane, situata in zona de nord a orasului la 1 km de Hotel Castel, locatie eleganta cu parcare proprie si personal gata oricand sa asigure confortul invitatiilor. Locatia poate asigura si catering-ul in incinta.

Sala de conferinte Casa Valceana

Locatie deosebita intr-o constructie monument, de peste 100 de ani, cu o amenajare corespunzatoare care pastreaza arhitectura anilor 1900 imbinata cu necesitatile secolului XXI. Spatii de 10,20,30 persoane potrivite pentru evenimentul dumneavoastra.
Locatia poate asigura si catering-ul in incinta.

Spalatorie

La cerere putem asigura clientilor servicii de spalatorie si curatatorie.

Parcare

Dispunem de parcare in fata hotelului, cu o capacitate de pana la 20 de masini, dar si de o parcare in curtea interioara. Parcarea este pazita.

Internet

Toate camerele au acces la internet prin cablu sau wirless, gratuit. De asemenea restaurantul si terasa hotelului dispun de acest serviciu.

Curierat

Servicii de curierat, servicii postale.