Restaurant

Restaurantul OK Pub More este situat la baza hotelului, fiind deschis de la ora 07:30 cu program pana la ora 01:00.
Locatia are o capacitate de 90 persoane la mese de 2, 4, 6 persoane cu posibilitatea de a uni mesele pentru grupuri mai mari de 6 persoane. Meniul restaurantului propune nu mai putin de 400 preparate din bucataria romaneasca, internationala si delicioase specialitati din cea italiana. Meniul de bar este unul impresionant, fiind listate nu mai putin de 500 produse de bar din care amintim o colectie de circa 120 sortimente de vin din podgoriile autohtone si vinuri de import.

Restaurantul a fost renovat in mai multe randuri de catre Nobila Art, firma specializata in prelucrarea lemnului, productie de mobilier din lemn masiv si lemn stratificat, constructii civile si industriale, si isi propune undeva la un interval de 2 ani sa vina cu o noua infatisare pentru confortul clientilor.

Restaurantul dispune si de o terasa cu o capacitate de 80 locuri, cu bar exterior si o amenajare cocheta pregatita sa ofere clipe placute clientilor.

Restaurantul pune la dispozitia clientilor si un spatiu generos pentru nefumatori, respectand normele legale. Locatia dispune si de o parcare proprie amenajata chiar in fata localului, care poate gazdui pana la 20 masini. Restaurantul dispune si de un separeu in incinta cladirii, cu o capacitate de 30 persoane, pentru evenimente si petreceri private. Mai multe amanunte despre restaurant puteti gasi pe site-ul restaurantului www.restaurante-ok.ro, dar cea mai buna parere a clientului este atunci cand ne viziteaza si beneficiaza din plin de ospitalitatea noastra.